Qortimet e vjeshtës PDF/EPUB ✓ Qortimet e eBook

Isë shkollore Në janar 1939 u arrestua e u dënua me burgim nga gjyqi i regjimit të Zogut Në gjyq nga i akuzuar u kthye në akuzues i regjimit e rendit feudalo borgjez Në prag të pushtimit fashist të Shqipërisë arratiset nga burgu dhe bashkë me Vasil Shanton organizon qëndresën antifashiste punon pa u lodhur për tërheqjen e rinisë në luftë kundër pushtuesit të huaj Vijoi përkohësisht studimet në Itali dhe pas kthimit në atdhe u hodh në ilegalitet Kreu me sukses shumë detyra të rëndësishme për.

Qortimet e vjeshtës PDF/EPUB ✓ Qortimet e  eBook

[Download] ➾ Qortimet e vjeshtës By Qemal Stafa – Nikeairmaxcheapuk.co Qemal Stafa lindi në Elbasan më 20 mars të vitit 1920 vdiq më 5 maj 1942 Ishte figurë e shquar e lëvizjes dhe e Luftës ANÇ Nxënës në gjimnazin e shtetit të Shkodrës hyri në një nga celuQemal Stafa lindi në Elbasan më 20 mars të vitit 1920 vdiq më 5 maj 1942 Ishte figurë e shquar e lëvizjes dhe e Luftës ANÇ Nxënës në gjimnazin e shtetit të Shkodrës hyri në një nga celulat e qytetit mori pjesë në lëvizjen revolucionare të rinisë u bë një nga drejtuesit e shoqërisë jashtë shkollore Besa Shqiptare Në Tiranë u lidh me Vasil Shanton u organizua në GK të Shkodrës 1937 dhe së bashku me Vasil Shanton zhvillon veprimtari revolucionare lidhet me punëtorët organizon aksione të rin.

Qortimet e vjeshtës PDF/EPUB ✓ Qortimet e  eBook

Qortimet e vjeshtës PDF/EPUB ✓ Qortimet e eBook

qortimet pdf vjeshtës book Qortimet e mobile Qortimet e vjeshtës KindleIsë shkollore Në janar 1939 u arrestua e u dënua me burgim nga gjyqi i regjimit të Zogut Në gjyq nga i akuzuar u kthye në akuzues i regjimit e rendit feudalo borgjez Në prag të pushtimit fashist të Shqipërisë arratiset nga burgu dhe bashkë me Vasil Shanton organizon qëndresën antifashiste punon pa u lodhur për tërheqjen e rinisë në luftë kundër pushtuesit të huaj Vijoi përkohësisht studimet në Itali dhe pas kthimit në atdhe u hodh në ilegalitet Kreu me sukses shumë detyra të rëndësishme për.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *